Evaluatie

Pagina top navigatie elementen

Mindfulness

Evaluatie

Transcript

LEERKRACHT: De kinderen vonden het heel leuk om te doen maar de kinderen zijn hier al gewend om, eh, onderzoekende vragen te stellen dus misschien hebben ze hier al een voorsprong in, eh, als ik het vergelijk met andere scholen. En, eh, het komt heel chaotisch over, maar de kinderen zijn wel heel serieus bezig. En eh, ja, ik denk dat het toch bij die kinderen Ik vind het ook heel goed dat ze kennismaken met onderzoekers van de universiteit maar ik denk dat daar nog wat verdieping in kan komen zodat kinderen echt ook goed geïnteresseerd raken in wetenschap.

LEERKRACHT: Ik vond het heel leuk om nou eens te ervaren hoe nou wetenschappers en jullie in de klas met zo’n onderzoek aan de gang gaan. Kijk, wij doen dat zelf altijd als leerkrachten. Ik heb het idee dat jullie het toch een beetje naar een hoger plan getild hebben.

LEERKRACHT: Ja, ik denk dat het, dat het toch bij die kinderen heel wat bagage meegeeft en dat ze dit ook weer toe kunnen passen op andere onderwerpen die ze willen onderzoeken.

Omschrijving

De leerkrachten, pabostudenten en de betrokken onderzoekers van het Wetenschapsknooppunt Nijmegen (WKRU) evalueren de lessenserie over mindfulness.

Lesbeschrijving gehele lessenserie Mindfulness

Deze lessenserie is ontworpen en uitgevoerd in samenwerking met het Wetenschapsknooppunt van de Radboud Universiteit NIjmegen (WKRU).

Kijkwijzer

lesfasen